Yhteistyössä

pv

Puolustusvoimat

Försvarsmakten – The Finnish Defence Forces

lapland-safaris

Lapland Safaris

”Me Lapland Safariksella olemme lappilaisen luonnon ja elämäntavan asiantuntijoita. Toimintamme ytimessä on aito, lappilainen kulttuuri. Jo vuodesta 1982 olemme tarjonneet lapinmatkaajille ainutlaatuisia luontoaktiviteetteja sekä ikimuistoisia matkakokemuksia. Packrafting kuuluu vesiaktiviteetteihimme niin Saariselällä, Levillä kuin Rovaniemelläkin.”

jaska

Jaska Halttunen - Fillaripäiväkirjat

”Maastopyöräni eturenkaan suuntaan kerta toisensa jälkeen kohti metsää. Polkupyörä on minulle urheiluvälineen lisäksi myös väline taittaa työmatkat sekä retkeillen saavuttaa luonto, metsä ja sen rauha. Pyörä on juhta, muuli joka kantaa tai vaihtoehtoisesti vetää kaiken mitä 1-4 yön retkillä tarvitsen, varusteet, sapuskan sekä majoitteen – siis kaiken. Kanootti (Packraft) kulkee välillä myös mukana jonka avulla retket savat aivan uuden ulottuvuuden kun voin ylittää järviä vaihtaa maisemaa jokia pitkin.”

vapaallajalalla

Vapaalla jalalla

”Vapaalla jalalla on kalastusta ja eräilyä Kainuun korvesta Lapin tuntureille. Videoiden ja blogin kautta pääset mukaan kalareissuille ja -vaelluksille, heittämään uistinta pohjoisen erämaajoille ja iltanuotiolle filettä käristelemään.”

Trek´n Food Kustavi

”Trek´n Food tarjoaa erä- ja luonto-opastuspalveluja Turun saaristossa Kustavissa niin yksityisille kuin yrityksille. Melonta- ja retkivarusteiden vuokrauksen ohella opastustoimintaa sekä koulutuksia perinteisiin eränkäyntitaitoihin, nuotiolla tapahtuvaan ruoanlaittoon ja savustukseen liittyen. Tarjolla myös majoituspalveluja Kustavissa, Kemijärvellä ja Karigasniemellä.”

Instagram
pohjoisemmas1

Pohjoisemmas Oy / Jaakko ``Korpi-Jaakko`` Heikka

Vaikka erä- ja luonto-opas Korpi-Jaakko tunnetaan paremmin Ankarat avotunturit hiihtovaellustoiminnasta, on hän melonut packraft-lautoilla vuodesta 2010 ja järjestää packraft-kursseja, -retkiä ja -vaelluksia eripuolilla Skandinaviaa. Pohjoisemmas Oy myös vuokraa packraft-lauttoja. Korpi-Jaakko on myös Suomen packraft-kokoontumisten (”Finnish Packraft Gathering”) isä.

kesaloma-kairassa

Kesäloma Kairassa

”Kesäloma Kairassa on kesällä 2020 toteutettava kahden miehen, 80 päivän ja 1400-1700km mittainen patikointi- ja melontavaellus Suomen Lapin laitamilla.”

aurora-village-ivalo

Aurora Village Ivalo

Aurora Village on pieni, ivalolainen perheyritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita luonnonmukaisessa miljöössä. Olemme tunnelmallinen loma- ja vapaa-ajankohde rauhallisella paikalla lähellä Ivalon kylää. Tarjoamme kattavat majoitus-, ravintola-, kokous-, juhla- ja ohjelmapalvelut. Meiltä löydät myös upean saunamaailman, hienot ulkoilureitit, sekä modernit vuokravälineet!

sisu-outdoor

Sisu Outdoor - Arctic activities for everyone

Sisu on mainio paikallinen retkeilykauppa ja vuokraamo Pallas-Yllästunturin kupeessa Äkäslompolossa. Meiltä löydät fatbiket, packraftit ja retkeilyvarusteet paikallisten retkeilyvinkkien kera. Järjestämme myös retkiä, vaelluksia sekä liikuntakoulutusta maastohiihtoon sekä suunnistukseen. Talvisin meiltä saat myös maastohiihtovälineet, liukulumikengät sekä lumikengät.

kj-experience

KJ-Experience

KJ-Experience tarjoaa yksilöllisiä erä- ja luontopalveluja sekä yksityisille että yrityksille Pohjois-Suomessa (mm. Hossa, Kylmäluoma, Ii-ja Kostonjoki, Yöttömän yön melontareitti). Luontoaktiviteetteja ja koulutusta tarjoamme melontaan (avokanootti ja packraft), maastopyöräilyyn, patikointiin/vaellukseen, kalastukseen. Meiltä saat myös retkeilyvarusteita vuokralle mm. kanootit, packraftit.”

Instagram
vesa

Vesa Nieminen - Maan ja taivaan väli

”Maan ja taivaan väli on blogi, joka kertoo vaeltajan suuresta unelmasta lähteä vuodeksi vaeltamaan Lappiin. Ajatuksia elämästä ja luonnosta, suunnitelmien etenemistä – ja tietenkin tarinoita matkan varrelta, kun lähtölaukaus on kumahtanut.”

Instagram
baseflow

Baseflow

Baseflow on pääkaupunkiseudulla sijaitseva vapaa-ajan välineitä vuokraava yritys. Valikoimastamme löytyy useita packrafteja sekä oheistarvikkeita.

Instagram